Onze Diensten

Kinky.nl is het grootste advertentie platform voor 'dames van plezier' en 'wandelaars' in Nederland. Zelfstandig werkende sekswerkers en bedrijven vinden hier hun klanten. Met meer dan 2,5 miljoen bezoekers per maand is Kinky.nl met recht DE prostitutie marktplaats van Nederland.
Hookers.nl is de plek in Nederland waar 'wandelaars' hun ervaringen delen. Hookers is met ruim 1 miljoen bezoekers per maand zeer druk bezocht en is een van de meest actieve communities in Nederland. Ruim 30 vrijwillige moderators zorgen ervoor dat ieder bericht op de juiste plaats staat en voldoet aan de spelregels. Midhold exploiteert de advertentie ruimtes op Hookers.nl.
Webcammen en beeldbellen is zeer populair ! En met de mogelijkheid van echt afspreken hebben we wederom een nieuw succesvol product in de markt gezet. Steeds meer klanten maken op deze wijze contact om audiovisueel kennis te maken. De modellen ervaren deze manier van afspreken als zeer prettig, omdat beide een goede indruk kan krijgen van elkaar. Het webcambordeel is de plek om op deze manier je afspraak te regelen!
Mediapartners met veel bereik willen hun klanten vaak ook erotisch entertainment bieden. Midhold selecteert de beste video en webcam partijen en brengt die samen op een voor de media partner exclusieve portal. Aan het eind van de maand wordt de omzet verdeeld en monetizen mediapartners op een eenvoudige manier hun bereik!

Contactgegevens:

  • Midhold B.V.
  • Parkstraat 22
  • 2514 JK Den Haag
  •  
  • 070 346 5696
  • info@midhold.nl